top of page
Søk
  • Huckfest Bike Festival

Live Music

Huckfest is more than singeltracks, hucking and camping. We also have live music on the program. And this is the bands you don`t want to miss!

(use google translate, and you`ll get the point)


Torsdag 4. juli

Pris 175.-

Huckshoot Movie Night + Afterparty (link til info)


Fredag 5. juli

Pris 225.-

BISÅN + DJ`night

BISÅN ble startet i mars 2015 med intensjon om å rocke løs på en enkeltstående konsert. To år senere har gutta sluppet sitt debut-album «Became Mountain» som har blitt beskrevet som «Finfølelse kombinert med råskap». Med inspirasjon fra band som Rival Sons, Royal Blood og Led Zeppelin gir bandet også plass til en pop-sensibilitet som minner om artister som James Bay og John Mayer. Trioen har brukt de to første årene av sin levetid som et klassisk garasjeband, låst inne på en hytte i fjellet hvor blod, svette og tårer har blitt lagt inn i å perfeksjonere låter og sound. Nå med en plate i ryggen og en bøling konserter bak seg er BISÅN endelig klare for slippes ut på beite.

Billetter til fredagen finner du HER


Lørdag 6. juli

Pris 275.-

Ogras, Kickslip + Dj`night

Ogras

Ogras er bandet som tar deg over balkanske vidder, innom støvete sirkustelt og irske puber. Med fengende melodier og heftige rytmer blir det alltid liv når Ogras spiller opp! Bandet kommer fra Romsdalen og har framført sin energiske musikk på store festivalscener, bittesmå klubber, kulturhus, bakgårder og en og annen lave. Bandet startet som en trio, men har utvidet besetning og lydbilde gjennom årene.

Ogras skriver og spiller musikk rett fra sjela, og drar publikum med på en ellevill ferd gjennom sitt tekstunivers, som spinner rundt et omreisende amerikansk sirkus tidlig i forrige århundre. Live er Ogras kjent for å skape intenst god stemning i publikum, som medfører allsang, dans og en lykkerus som sjelden gir seg før neste morgen.

Billetter til lørdagen finner du HERKickslip

Om du har vært innom Huckfest de siste årene skjønner du hvorfor Kickslip nok en gang er tilbake. Den energiske live-duoen skaper alltid magisk stemning og gyngende dansegulv med sin intense energi! Med kombinasjonen V-Drum world Champion Baard Kolstad og DJ Boge garanterer vi at dansefoten gir etter!

Både Ogras og Kickslip spiller på utescenen. Dj`s avslutter festen på låven.


Kjøp konsertpasset HER


55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page