top of page
BB20160730_HillbillyHuckfest_SenderSessi

TILBUDET I HILLBILLY BIKE PARK OG OMEGN

Sykling i Hillbilly Bike Park

A-linja, B-linja, Fest-linja, Gamle-linja, Sparebankløypa og Siloløypa. Hvorfor gjøre noe annet enn å bare henge rundt på festivalområdet og dunke laps på laps med t-kroken?

 

Sykling ut fra campen

Ulshaganatten aka Underberger
Fantastisk rød/svart sti gravd av dugnadsmiljøet på Ål. Tar du svaberget i toppen?
Tilkomst: Sykle grusveien (Nersetvegen) som går ved toppen av T-kroken bortover (litt oppover) i 10-15 min. Starten av stien finner du lettest på Trailguide.net

Du kommer deg tilbake ved å sykle opp grusvei langs elva Votna (se kart) eller ved å sykle asfalten mot Sundre (Ål sentrum) og benytte deg av Sundre Shuttle fra Trø Te i Kuluvegen 1.


Hallingspretten og Bråtabakkjin 

To fantastiske stier bygd av Trailhead Nesbyen for Ål Stibyggerlag de to siste årene. Hallingspretten er blårød og Bråtabakkjin er en sprutmorsom rød. Berms på berms og uendelige muligheter for kreative linjer. Har vi hørt Trailhead si at det er den beste stien de har bygd?

Retur til campen med shuttle fra Trø Te til Øvre-Ål og trilling på grusveien Nersetvegen tilbake til campen.

 

Handletur til Samhald – døgnåpen butikk
Døgnåpen butikk 3km unna campen. Det enkleste er å sykle eller kjøre bilveien, men man kan også sykle lysløypa og grusvei som går langs elva (se kart).

 

Sykling med shuttle til Primhovda

Dengis Khan/Ål Blå/Megafarm/På Randen/Kroken/Farmers Market
Fra drop off på shuttle til Primhovda hyttefelt tar man første sti/skogsbilvei til venstre i retning Kroktjern og tar Kroken og Dengis eller Ål Blå  (eller Turisten om man er redd Dengis er for krevende) før man kan velge mellom Megafarm, Farmers Market og På Randen. Alle disse tre ender ut rett over festivalcampen. Er du i tvil om hvor stien starter og hvor du er, sjekk posisjonen din på Trailguide.net

 

Primen/Guns´n Rosengardshovda/Panta Rai
Ut fra drop off på shuttle til Primhovda Hyttefelt er det svært gode stisyklingsmuligheter. Start på stinettverket og oversikt over forskjellige ruter finner du lettest på trailguide.net eller på vårt egne Huckfest-kart på
trailguide:
Her kan man sykle helt til Skurvehovda og tilbake om man ønsker det, eller man kan sykle i retning Ål og ta med seg Ulshaganatten på vei nedover.

Retur til festivalcampen via stien Dengis Khan eller det snillere alternativet Turisten, eller med Shuttle til Øvre-Ål fra Trø Te ved Ål stasjon. (se beskrivelse Ulshaganatten.)

 

Sykling med shuttle på Sundre (Ål sentrum)

Hallingspretten og Bråtabakkjin
To fantastiske stier bygd av Trailhead for Ål Stibyggerlag de siste årene. Hallingspretten er blårød og Bråtabakkjin er en sprutmorsom rød. Berms på berms og uendelige muligheter for kreative linjer. Har vi hørt Trailhead si at det er den beste stien de har bygd?

Veldig fin å kombinere med Ulshaganatten/Underberger.

 

Ulshaganatten aka Underberger
Fantastisk rød/svart sti gravd av dugnadsmiljøet på Ål. Tar du svaberget i toppen?
Tilkomst: Sykle grusveien (Nersetvegen) som går ved toppen av T-kroken oppover i 10-15 min. Eller ta shuttle fra Sundre til Øvre-Ål.

Starten av stien finner du lettest på Trailguide.net. Du kommer deg tilbake ved å sykle opp grusvei som går opp Baklien eller via Sundre og Sundre Shuttle..

 

INFO OM SHUTTLE 

Rute 1: Camp – Primhovda hyttefelt

Fra: Toppen av T-kroken (ved undergangen på avstigning)

Til: Primhovda hyttefelt

 

Stier som nås: Dengis Khan, Megafarm, Farmers Marked, På Randen, Primen, Guns´n Rosengardshovda, Panta Rai. Kan også brukes for å trille ned bilveien til Sundre (Ål sentrum og Trø Te)

Bruk trailguide om du trenger hjelp til å finne starten av stiene.

Ca 3-4 avganger pr time.

 

Vis alltid festivalbånd uoppfordret til sjåfør og ha gjerne med egne stropper for ekstra sikring av egen sykkel.

Torsdag: 13:00 -19:00

Fredag: 10:00 -17:30

Lørdag: 10:00 -17:30

Søndag:10:00 -15:00

 

Rute 2: Trø Te Shuttle:

Fra: Butikken Trø Te v/Ål stasjon (sentrum)

Til: Vestlia og Øvre-Ål.

Stier som nås: Bråtabakkjin, Hallingspretten, Ulshaganatten og retur til festivalen.

Stopp innom butikken vår Trø Te for en kaffe eller hyggelig handel. Andre gode stoppesteder i sentrum er Kafe Tid og Ål Bakeri på Ålingen.

Vis alltid festivalbånd uoppfordret til sjåfør og ha gjerne med egen stropp for ekstra sikring av egen sykkel.
Fredag 11:00 - 18:00
Lørdag 11:00 - 17:00

FØLG MED PÅ SOSIALE MEDIER FOR OPPDATERINGER

Hillbilly Bike Park.jpg
2019
Se nå
All Videos
Se nå
bottom of page