top of page

FRIVILLIG

En festival er ingenting uten frivillige, det kan høres klisjéaktig ut, men bokstavelig talt, vi kan ikke få denne festivalen til å skje uten deg. Som frivillig vil du være en del av å skape Huckfest, og vi lover at det vil være utrolig gøy med nye venner og masse moro. Det er mye som må gjøres før, under og etter festivalen, og for mange av oppgavene trenger du ikke noe erfaring, det er nok å møte opp med godt humør og høyt mot. Du kan se de ulike frivillige oppgavene nedenfor, og registreringen finner du nederst på denne siden, men først litt praktisk informasjon.

Hva er arbeidsmengden og hva får du?

En frivillig vakt er på 4-7 timer.

Å jobbe to frivillige vakter vil gi deg gratis festivalpass.

Å jobbe en vakt vil gi deg gratis festpass (kveld, 18+), eller du kan kjøpe et fullt festivalpass for 1190.- NOK.

For at vi skal kunne fylle alle plassene vi trenger, ber vi deg velge flere vakter, og vi vil jobbe hardt for å lage en rettferdig og god tidsplan for alle.

 

Hva trenger vi?
Forberedelse/rigging
Før og etter festivalen trenger vi mennesker som kan hjelpe oss med alle slags arbeid som å flytte, bære og samle ulike ting. Noen tunge løft kan forekomme, men du vil aldri jobbe alene, alltid i team!

Registrering/akkreditering/billettsalg
Ved inngangen har du ulike oppgaver under din frivillige jobb, slik som å ønske gjester velkommen og registrere dem, håndtere betalinger og sørge for at våre campere får den informasjonen de trenger.

 

Café
Frokost, lunsj og middag serveres på kafeen. Gjennom dagen vil folk ha mat og drikke, og jobben din er å servere og lage deilig lokal mat.

 

Bar
Noen ganger er det hektisk, men baren er alltid gøy. Vi har to barer hvor vi selger drikkevarer + merchandise. Å opprettholde en god atmosfære er viktig, du vil aldri bli etterlatt alene, men det er en fordel om du kan opprettholde godt humør selv når det er travelt. Å jobbe med ølsalg, vinsalg, mineralvann og drikker krever en god porsjon effektivitet og kundeservice. Vi leter også etter folk som kan ta ekstra ansvar i baren.
NB! Kvalifikasjoner: 18+

 

Vert for bandet
Oppgaven til bandverten er å ta vare på artistene og sørge for at de får alt som er avtalt, samt ta vare på detaljer som måtte dukke opp. Bandvertens oppgave er rett og slett å gi bandene best mulig service, slik at de har lyst til å komme tilbake. Som bandvert bør du helst ha førerkort, være god til kommunikasjon, gi ryddige beskjeder og avtaler.

 

Parkering/Trafikk
Jobben din er å sørge for at kun de med festivalpass kan komme inn på festivalområdet med bil. Du vil også være ansvarlig for parkering og plassering av telt og campingvogner på campingplassen.

 

Brannvakt
Dette er en av de viktigste oppgavene under festivalen. Brannvaktens jobb er å sørge for at alle kommer seg ut trygt i tilfelle brann.

 

Helsepersonell (dagtid)
Sikre trygghet og omsorg. Jobben er å være forberedt i helsestasjonen når sykkelheisen er i drift.
NB! Kvalifikasjoner: Enten autorisert helsepersonell eller helsepersonell under utdanning.

 

Mediagruppen
Vår mediagruppe sørger for at våre SoMe-kanaler er oppdaterte til enhver tid. Et møte med vår mediagruppe vil finne sted før Huckfest for å fordele de ulike oppgavene mellom fotografene.

Hvis du har noen spørsmål om å være frivillig på Huckfest, ikke nøl med å kontakte oss!
Vi gleder oss til å se deg!

bottom of page