top of page

PLANLEGG DITT BESØK

Nyttig info. og tips

LOKASJON

Du finner festivalen midt i  Ål skisenter. Ål ligger mellom Oslo og Bergen. Jernbanen stopper på Ål, og fra stasjonen er det ca. 10 km til festivalen. Buss, taxi eller tommel er den beste måten for å komme seg fra stasjonen. Sjekk ut www.vy.no for togtider. Kommer du med bil plotter du inn "Veslestølvegen 95". Følg skilting mot Vats når du tar av rv7.

OVERNATTING

På festivalcampen kan du parkere og sette opp telt / lavo eller campingvogn. Merk at du trenger festivalpasset for å bo på campen. På campen har du tilgang til dusj, toalett, sykkelvask og vannkran for å fylle flasker. Dessverre har vi begrenset kapasitet på dusjer og strømuttak på campen. Vær oppmerksom på at dette ikke er en 100% flat campingplass ... Hvis du vil ha et rolig sted å sove, er det mulig å sette opp et telt i bunnen av Hillbilly Bike Park eller på toppen (ved vendehjulet). Det finnes også mange andre overnattingssteder, og hvis du liker virkelig god komfort, anbefaler vi Hallingdal Feriepark

TRANSPORT

Det blir turbusser i år også. Følg med på sosiale medier for oppdateringer.

MER INFO

\\ Camping
Festivalgården ligger midt i alpinanlegget i Ål skisenter, med sykkel inn / ut til Hillbilly Bike Park. Hvis du ikke har festivalpass, må du dessverre finne et annet sted å slå leir. På festivalområdet er det dusj og toaletter, men har dessverre ikke mulighet til å fore campingen med strøm. Husk å låse sykkelen om kvelden. Vi har ikke sykkelopbevaring.

 

\\ Åpningstider
Festivalen åpner torsdag 10. august klokken 12.00 til søndag 13. august klokken 16:00.

 

\\ Registrering

Hent ditt personlige festivalpass ved festivalkontoret ved ankomst. Husk å signere skjemaet for egenerklæring.

 

\\ Aldersgrense
Det er fri aldersgrense på festivalområdet på dagtid. Om kvelden er det 18-års aldersgrense på campingen og inne på festivalområdet.

 

\\ Priser og betalingsmåte
Et godt utvalg av mat og drikke selges på festivalområdet. Vi fokuserer på sunn god lokalmat.

 

\\ Festivalpass

Hvis du har kjøpt et festivalpass, er du registrert på listene våre og kan hente festivalarmbåndet ditt på festivalkontoret. Med festivalpasset er du velkommen til å bo på festivalcampen, og du får tilgang til å delta turer og heiskort til Hillbilly Bike Park

\\ Servering

Gjennom festivalen er det mulig å kjøpe mat og drikke. Vi serverer dessverre ikke frokost, men Samhald lokalbutikk ligger ca. 4 km lenger opp i dalen og har døgnåpent hver dag.

 

\\ Refusjon

Ved avlyst arrangement som følge av koronautbrudd vil billetten bli refundert.  Helst så ønsker vi at du overfører billetten til neste års festival. 

Ved flytting av arrangement vil billettene ikke bli refundert, men du kan få overført billetten til neste års festival. Eventuelt selge den til en annen heldig deltager.  

VI ARRANGERER FESTIVAL MED TANKE PÅ RESTRIKSJONER OG ANBEFALINGER FRA FHI OG LOKALE FØRINGER

 

 

 

 

 

 

bottom of page