top of page

PLANLEGG DITT BESØK

Nyttig info. og tips

LOKASJON

Du finner festivalen midt i  Ål skisenter. Ål ligger mellom Oslo og Bergen. Jernbanen stopper på Ål, og fra stasjonen er det ca. 10 km til festivalen. Buss, taxi eller tommel er den beste måten for å komme seg fra stasjonen. Sjekk ut www.vy.no for togtider. Kommer du med bil plotter du inn "Veslestølvegen 95". Følg skilting mot Vats når du tar av rv7.

OVERNATTING

På festivalcampen kan du parkere og sette opp telt / lavo eller campingvogn.

VIKTIG! RYGG INN DER DU SKAL STÅ SLIK AT DU FORT KAN EVAKUERE BIL OG VOGN OM DET SKULLE OPPSTÅ BRANNTILLØP!

Merk at du trenger festivalpass m/camping eller publikumspass m/camping for å bo på campen. På campen har du tilgang til dusj, toalett, sykkelvask og vannkran for å fylle flasker. Dessverre har vi begrenset kapasitet på dusjer og strømuttak på campen. Vær oppmerksom på at dette ikke er en 100% flat campingplass ... Hvis du vil ha et rolig sted å sove, er det mulig å sette opp et telt i bunnen av Hillbilly Bike Park eller på toppen (ved vendehjulet). Det finnes også mange andre overnattingssteder, og hvis du liker virkelig god komfort, anbefaler vi Hallingdal Feriepark, eller Actif Hotell om du har med deg familien og ønsker å bo i umiddelbar nærhet av festivalen. Se fanen "Junior" og "Overnatting"

TRANSPORT

Det blir turbusser i år også. Følg med på sosiale medier for oppdateringer.

MER INFO

\\ Billetter

Jo tidligere du kjøper billettene til Huckfest Bike Festival, desto billigere vil de være. Prisene øker gradvis jo nærmere festivalen vi kommer. Billettinntektene er avgjørende for arrangementet, derfor belønner vi de som handler tidlig med gode tilbud. Vennligst merk at billettene ikke kan refunderes eller byttes. Hvis du likevel ikke kan delta, oppfordrer vi deg til å gi bort billetten til en venn eller selge den videre. Vær oppmerksom på at det er ulovlig å selge billetten for mer enn den opprinnelige prisen.

Du kan sikre deg billetter ved å klikke på "Billetter" i menyen.

\\ Camping
Festivalgården ligger midt i alpinanlegget i Ål skisenter, med sykkel inn / ut til Hillbilly Bike Park. Hvis du ikke har festivalpass, må du dessverre finne et annet sted å slå leir. På festivalområdet er det dusj og toaletter, men har dessverre ikke mulighet til å fore campingen med strøm. Husk å låse sykkelen om kvelden. Vi har ikke sykkelopbevaring.

VIKTIG!! RYGG PÅ PLASS NÅR DU SKAL PARKERE SLIK AT DU KJAPT KAN EVAKUERE BIL OG VOGN VED ET BRANNTILLØP

 

\\ Åpningstider
Festivalen, heisen og campingen åpner torsdag 8. august klokken 12.00 til søndag 11. august klokken 16:00. Det er ikke mulig å campe på området før åpning

 

\\ Registrering

Hent ditt personlige festivalpass ved festivalkontoret ved ankomst. Husk å signere skjemaet for egenerklæring.

 

\\ Aldersgrense
Det er fri aldersgrense på festivalområdet på dagtid. Om kvelden er det 18-års aldersgrense på campingen og inne på festivalområdet. Det vil bli solgt showbilletter til lørdag ettermiddag, konsertbilletter og festpass.

 

\\ Priser og betalingsmåte
Et godt utvalg av mat og drikke selges på festivalområdet. Vi fokuserer på sunn god lokalmat. Også vegetarisk.

 

\\ Festivalpass

Hvis du har kjøpt et festivalpass, er du registrert på listene våre og kan hente festivalarmbåndet ditt på festivalkontoret. Med festivalpasset er du velkommen til å bo på festivalcampen, og du får tilgang til å delta turer og heiskort til Hillbilly Bike Park

\\ Servering

Gjennom festivalen er det mulig å kjøpe mat og drikke. I år serverer vi amerikansk frokost med pannekaker og bacon. Ellers er det ikke langt til lokalbutikken Samhald som ligger ca. 4 km lenger opp i dalen og har døgnåpent hver dag.

 

\\ Refusjon

Vi refunderer ikke kjøpte billetter, men det er mulig å overdra de til annen deltager. Send i så fall en mail til post@alladventure.no med info. om ny eier. 

\\ Force majeure

Ved en force majeure-situasjone, som f.eks fjorårets "Hans" har vi ikke mulighet til å refundere kjøpte billettert. Vi beklager ulemper dette medfører og setter pris på din forståelse

 

bottom of page