PLANLEGG DITT BESØK

Nyttig info. og tips

LOKASJON

Du finner festivalen midt i  Ål skisenter. Ål ligger mellom Oslo og Bergen. Jernbanen stopper på Ål, og fra stasjonen er det ca. 10 km til festivalen. Buss, taxi eller tommel er den beste måten for å komme seg fra stasjonen. Sjekk ut www.vy.no for togtider. Kommer du med bil plotter du inn "Veslestølvegen 95". Følg skilting mot Vats når du tar av rv7.

OVERNATTING

På festivalcampen kan du parkere og sette opp telt / lavo eller campingvogn. Merk at du trenger festivalpasset for å bo på campen. På campen har du tilgang til dusj, toalett, sykkelvask og vannkran for å fylle flasker. Dessverre har vi begrenset kapasitet på dusjer og strømuttak på campen. Vær oppmerksom på at dette ikke er en 100% flat campingplass ... Hvis du vil ha et rolig sted å sove, er det mulig å sette opp et telt i bunnen av Hillbilly Bike Park eller på toppen (ved vendehjulet). Det finnes også mange andre overnattingssteder, og hvis du liker virkelig god komfort, anbefaler vi Hallingdal Feriepark eller Torpo Gjestegård

TRANSPORT

Det blir turbusser i år også, men i litt mindre omfang enn tidligere år. Følg med på sosiale medier for oppdateringer.

MER INFO

Covid-19

Som forventet så utsettes nivå 4 av Norges gjenåpningsplan. Det gjør årets festival litt mer komplisert.

Det kreves grønt koronapass for å komme inn på årets festival. Dette gjør vi for å slippe å dele opp deltagere i 2 adskilte kohorter, det skaper trygghet for alle!

 

Det er 3 måter du kan få gyldig koronapass.

1: Du har fått første vaksinedose for minimum 3 uker siden. Eller er fullvaksinert.

2: Du er immun etter å ha hatt Covid-19 i løpet av de siste 6 månedene

3: Du har tatt og fått resultatet av en negativ test som ikke er eldre enn 24 timer (Det vil bli gratis hurtigtesting på festivalen, mer om det lengre ned)

 

HVORDAN SJEKKES KORONASERTIFIKATET?

Når du skal inn på festivalen må du logge deg inn på helsenorge.no eller bruke Helsenorge-appen for scann av ditt koronasertifikat.

Det er viktig at du på forhånd logger deg inn på helsenorge.no og sjekker status på ditt koronapass, om det er grønt eller rødt. Det er også veldig fint hvis du logger deg inn helsenorge.no mens du står i køen og har koronapasset klart for skanning.

Har du ikke smartphone eller mulighet til å bruke appen, må du ha med utskrift av ditt koronasertifikat.

 

TIL DEG SOM MÅ HURTIGTESTES

I samarbeid med Coperio Bedriftshelsetjeneste setter vi opp en teststasjon nær festivalområdet. Testen er gratis og du får svar i løpet av 20 min.

Åpningstider for teststasjonen publiseres snart.

Er testen negativ blir koronapasset grønt og du kan gå til inngangen. For de som må ta hurtigtest for å få grønt koronapass så er koronapasset kun gyldig i 24 timer. Det vil si at for dere som har festivalpass og skal være der fra torsdag til søndag må dere testes torsdag, fredag og lørdag.

 

TIL DEG SOM ALLEREDE HAR GRØNT KORONAPASS

Har du allerede et grønt koronapass da du skal til Huckfest kan du gå rett til registreringen uten å måtte teste deg.

HUSK! Du må fremvise både legitimasjon og koroanapass på vei inn på festivalen.

\\ Camping
Festivalgården ligger midt i alpinanlegget i Ål skisenter, med sykkel inn / ut til Hillbilly Bike Park. Hvis du ikke har festivalpass, må du dessverre finne et annet sted å slå leir. På festivalområdet er det dusj og toaletter, men har dessverre ikke mulighet til å fore campingen med strøm. Husk å låse sykkelen om kvelden. Vi har ikke sykkelopbevaring.

 

\\ Åpningstider
Festivalen åpner torsdag 26. august klokken 12.00 til søndag 29. august klokken 16:00.

 

\\ Registrering

Hent ditt personlige festivalpass ved festivalkontoret ved ankomst. Husk å signere skjemaet for egenerklæring.

 

\\ Aldersgrense
Det er fri aldersgrense på festivalområdet på dagtid. Om kvelden er det 18-års aldersgrense på campingen og inne på festivalområdet.

 

\\ Priser og betalingsmåte
Et godt utvalg av mat og drikke selges på festivalområdet. I år betaler man både mat og drikke med bonger. Dette for å unngå oppsamling av folk i bar og kiosk. Bongene får du kjøpt i festivalkontoret. 

 

\\ Festivalpass

Hvis du har kjøpt et festivalpass, er du registrert på listene våre og kan hente festivalarmbåndet ditt på festivalkontoret. Med festivalpasset er du velkommen til å bo på festivalcampen, og du får tilgang til å delta turer og heiskort til Hillbilly Bike Park

\\ Servering

Gjennom festivalen er det mulig å kjøpe mat og drikke. Vi serverer også frokost fredag, lørdag og søndag.

 

\\ Refusjon

Ved avlyst arrangement som følge av koronautbrudd vil billetten bli refundert.  Helst så ønsker vi at du overfører billetten til neste års festival. 

Ved flytting av arrangement vil billettene ikke bli refundert, men du kan få overført billetten til neste års festival. Eventuelt selge den til en annen heldig deltager.  SISTE FRIST ER 10.AUGUST KL.12:00

VI ARRANGERER FESTIVAL MED TANKE PÅ RESTRIKSJONER OG ANBEFALINGER FRA FHI OG LOKALE FØRINGER